Op zaterdag 3 maart 2012 is de vogelmarkt van Vogelweelde voor het eerst gehouden op de nieuwe locatie in de PB Hoeve te Zuidlaren. Voor de organisatie een spannend moment, want weten de bezoekers ons wel te vinden? Wordt de tweede verhuizing in korte tijd gewaardeerd? Gelukkig is de markt bijzonder goed verlopen, met meer dan 2500 bezoekers en ruim 200 verhuurde stands. Dit is meer dan de laatste markten van Vogelweelde in de Markhallen in Meppel en zeker meer dan de markten van 2011 in Staphorst. Dit heeft hiermee de verwachtingen van Vogelweelde ruim overtroffen.

Complimenten

Veel complimenten hebben we mogen ontvangen van bezoekers en standhouders:
 
“Even een compliment voor jullie. De locatie is in één woord geweldig ! Door de ruimte die er is goed te benutten vond ik de hele markt heel geslaagd. Ook het aanbod was goed. Ook de ruime paden tussen de kramen vond iedereen prettig. Wat ons betreft dus een prima locatie en een prettige organisatie. Hoewel de afstand naar Zuidlaren een stuk groter is, viel de reistijd erg mee. Het is bijna alles snelweg.”  (Streker Vogelvrienden)

“Complimenten voor de organisatie was super voor elkaar vandaag” (Roy)
 
“Bij deze wil ik de verenging bedanken voor de zeer goede locatie en ook goede organisatie van de markt het is niet te vergelijken met staphorst het was zeker de moeite waard!!!!!!! Vind dat dit nu ook eens mag gezegd worden PROFICIAT. ” (J.G., Belgie)
 
“Vandaag naar Zuidlaren geweest en wil even melden dat ons dat perfect is bevallen, zowel de lokatie als de organisatie.
Alle hulde voor jullie team vrijwilligers. Dit wou ik even kwijt.” (L.J.)
 
“Even wat feedback. Bedankt voor de leuke vogelmarkt. Goed ingericht, genoeg ruimte tussen de rekken en prima catering, ruim aanbod aan vogels en benodigdheden. Ook de ontvangst aan de kassa en de begeleiding door de medewerkers in de hal was heel behulpzaam en vriendelijk. Voor mij is het uit Nuenen twee en een half uur rijden, maar ik kom zeker terug.” (A.T.)

 

“Verder wil ik de afdeling Meppel feliciteren met de super mooie markt. Wij hadden als vereniging Zanglust Zuidwolde een prachtige plaats, keurig plastic op de kraam door jullie aangebracht, kon niet beter. Denk dat een ieder van afdeling Meppel die hieraan meegewerkt heeft trots kan zijn.” (Zanglust Zuidwolde)

 

Dit geeft Vogelweelde veel energie om de markt verder te verbeteren en uit te bouwen tot een vogelevenement waar iedere vogelliefhebber graag komt. Graag tot 13 oktober!

Foto’s en filmpjes

Bekijk hier een filmpje van de markt op Youtube.

Bekijk hier een aantal foto’s (klik op foto voor groter formaat).