Vogelmarkt 25 maart 2023

Inschrijving is nog niet mogelijk. Klik hier voor de laatste informatie. 

——————————————————————————————————————————————————————–

Zaterdag 15 oktober 2022: De 3e Vogelmarkt Vogelweelde in Evenementenhal Hardenberg. 

Verenigingsstands.

Voor reservering van een verenigingsstand klik HIER.

Wat is een verenigingsstand?

Veel vogelliefhebbers bezoeken jaarlijks een vogelmarkt. Om vogels of toebehoren te kopen of gewoon om vogels te kijken. Maar zelf een stand huren om de eigen gekweekte vogels te verkopen, is voor velen een stap te ver. Bijvoorbeeld omdat ze daar niet genoeg vogels voor hebben of geen zin hebben om een hele dag alleen bij de stand te staan. En liever ook zelf de markt willen bekijken. Dat is jammer, want zo gaan veel goede vogels die over zijn onnodig naar de opkoper. En mist u het contact met de geïnteresseerde koper, die u kunt vertellen over uw vogels en over uw kweek.

Dat is nu niet meer nodig, want Vogelweelde biedt speciaal voor verenigingen en speciaalclubs De Verenigingstand. Samen met andere leden van uw vogelvereniging huurt u een stand op de markt van Vogelweelde (voorheen Vogelmarkt Meppel). Een leuke dag uit voor uw vereniging, waarbij voor een gereduceerd tarief een stand gehuurd kan worden en de markt bezocht.

Vogelweelde biedt u hiervoor het volgende aan:

Tot 30% korting op de huurprijs van een stand.

Extra leden die mee willen betalen een gereduceerd tarief van € 6,-. U kunt eenvoudig extra tickets bij de stand bijboeken. Ook kunt u na reservering via e-mail nog extra tickets bestellen.

U kunt achter de stand zitten, waarbij u dan wel zelf voor stoelen moet zorgen. Voor verenigingen is een speciaal gedeelte ingericht in hal 6 (naast de horeca, rij 18 & 19). Zie plattegrond.

We gebruiken hier planken van 3 meter. Toegang voor de leden die bij de stand horen vanaf 7.00 uur, dus u bent voor de officiële openingstijden al op de markt. U ontvangt per lid een e-ticket, zodat iedereen op zijn eigen moment naar de markt kan gaan. Let op: leden waarvan het entreeticket nabesteld is, hebben toegang vanaf 9.00 uur. 

Overzicht van de mogelijkheden voor huur van een verenigingsstand:

–          3 meter stand ruimte + 3 personen                 : € 37,50
–          4,5 meter stand ruimte + 4 personen              : € 50,–
–          6 meter stand ruimte + 6 personen                 : € 75,–
–          7,5 meter stand ruimte + 7 personen              : € 85,–
–          9 meter stand ruimte + 9 personen                 : € 105,–
–          10,5 meter stand ruimte + 10 personen          : € 115,–
–          12 meter stand ruimte + 12 personen             : € 130,–

Klik hier om een stand te reserveren!

Parkeren is bij de Evenementenhal Hardenberg gratis. Volg de aanwijzingen op de borden naar de juiste parkeerplaats.

Na reservering ontvangt u digitaal een reserveringsbevestiging van de stand en voor ieder lid waarvoor gereserveerd is een e-ticket. Voor extra personen die zich na reservering nog opgeven, kunt u een e-ticket per e-mail (markt@vogelweeldemeppel.com) aanvragen. 

Een grotere stand is op aanvraag, evenals bijzondere wensen. Neem hiervoor contact op met de marktmeester, Alwin Smit. Reserveren kan tot uiterlijk 1 week voor de markt (bij voorkeur) per e-mail op markt@vogelweeldemeppel.com of per telefoon op 06-36594763 (na 19.00 uur). 

Let op: Indien u een verenigingsstand reserveert, maar geen vereniging of speciaalclub bent, dan wordt uw reservering omgeboekt naar een normale stand. Hieraan zijn kosten verbonden. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Impressie vogelmarkt 26 maart 2022: