Vogelmarkt 12 oktober 2013

Op zaterdag 12 oktober jl. is de tweede vogelmarkt van dit jaar weer gehouden. Het was een leuke en gezellige dag met veel bezoekers.

Zoals gewoonlijk konden de handelaren vanaf 7 uur naar binnen om hun handel uit te gaan stallen op de door hen gehuurde plek. Alle plaatsen waren  verhuurd,  dus was het nodig om een rij extra klaptafels te plaatsen. Er was dus een ruim aanbod en grote diversiteit  aan spullen en vogels om te kopen.

 Om 9 uur gingen de deuren een half uur dicht. Om half 10 stonden er al veel mensen te wachten om de markt te bezoeken.

Helaas waren er op deze markt ook weer zakkenrollers actief. Wij willen u daarom ook vragen om goed op uw spullen te letten!

Na de middag begon het bezoekersaantal geleidelijk terug te lopen. Dit is een probleem waar wij als organisatie en handelaren samen iets aan gaan doen. Hier zijn wij al mee doende door handelaren een plekgarantie te geven, maar van hun kant staat er tegenover dat ze minimaal tot 2 uur aanwezig moeten zijn op de markt.

De handelaren pakten aan het einde van de markt hun overgebleven handelswaar  weer in en werden door de vrijwilligers geholpen om de hal uit te komen. Daarna konden alle planken en kraampjes worden opgeruimd, zodat de vloer netjes aangeveegd kon worden.

Al met al was het een gezellige dag voor jong en oud om elkaar te ontmoeten en vogels en de benodigdheden die erbij horen te kopen en verkopen.

Wij hopen dat u onze markt in het voorjaar van 2014 ook weer komt bezoeken!

Hierbij een foto-inpressie.