Speciaal op de Vogelmarkt Vogelweelde: De verenigingstand

Veel vogelliefhebbers bezoeken jaarlijks een vogelmarkt. Om vogels of toebehoren te kopen of gewoon om vogels te kijken. Maar zelf een stand huren om de eigen gekweekte vogels te verkopen, is voor velen een stap te ver. Bijvoorbeeld omdat ze daar niet genoeg vogels voor hebben of geen zin hebben om een hele dag alleen bij de stand te staan. En liever ook zelf de markt willen bekijken. Dat is jammer, want zo gaan veel goede vogels die over zijn onnodig naar de opkoper. En mist u het contact met de geïnteresseerde koper, die u kunt vertellen over uw vogels en over uw kweek.

Dat is nu niet meer nodig, want Vogelweelde biedt speciaal voor verenigingen De Verenigingstand. Samen met andere leden van uw vogelvereniging huurt u een stand op de markt van Vogelweelde (voorheen Vogelmarkt Meppel), die iedere 4e zaterdag van maart en 4e zaterdag van oktober plaats vindt in de Expo Hall te Assen. Een leuke dag uit voor uw vereniging, waarbij voor een gereduceerd tarief een stand gehuurd kan worden en de markt bezocht.

Vogelweelde biedt u hiervoor het volgende aan:

Ruim 10% korting op de huurprijs van een stand.

Extra leden die mee willen betalen € 4,- per persoon (in plaats van € 5,- normale toegang)
Extra parkeerkaarten € 2,-- i.p.v. € 3,-.

U kunt achter de stand zitten, waarbij u dan wel zelf voor stoelen moet zorgen.

Toegang voor zowel de leden die bij de stand horen als ook de overige leden vanaf 7.00 uur, dus u bent voor de officiële openingstijden al op de markt. De bestelde toegangsbewijzen kunnen door de contactpersoon van uw vereniging bij de kassa afgehaald worden en verspreid onder de leden. Opgave van het definitieve aantal leden dat meegaat uiterlijk 1 week voor de markt, anders betalen ze op de marktdag het normale toegangstarief. Betaling vooraf per bank is verplicht.

Overzicht van de mogelijkheden voor huur van een verenigingsstand:

-          4 meter stand ruimte + 4 personen + 2 parkeerkaarten : € 40,-

-          6 meter stand ruimte + 6 personen + 2 parkeerkaarten:  € 55,-

-          8 meter stand ruimte + 8 personen + 2 parkeerkaarten : € 70,-

-          10 meter stand ruimte + 10 personen + 2 parkeerkaarten : € 85,-

Een grotere stand is op aanvraag, evenals bijzondere wensen. Neem hiervoor contact op met de marktmeester, Alwin Smit. Reserveren kan tot uiterlijk 1 week voor de markt (bij voorkeur) via het reserveringsformulier of per telefoon op 06-36594763 of 0522-251198 (na 19.00 uur).

Reserveer nu »

Hier vind u belangrijke informatie over de huisvesting van de vogels op de markt.

U kunt ook het formulier voor een verenigingstand afdrukken, invullen en opsturen naar:

Vogelweelde Meppel
p.a. Luzernevlinder 30
7943 TE Meppel

Hou er wel rekening mee: vol is vol!