Reaktie Vogelweelde Meppel e.o. op de aankondiging van de Volierevriend uit Zwolle om te stoppen met de Zwolsche Vogelmarkt.

 

De Volierevriend uit Zwolle heeft besloten om te stoppen met de organisatie van de Zwolsche  vogelmarkt. De afgelopen jaren is deze vogelmarkt uitgegroeid tot een ongekend evenement dat duizenden bezoekers uit binnen en buitenland trekt. Dit vergt een enorme organisatie en Vogelweelde betreurt het dan ook dat onze Zwolsche zustervereniging heeft moeten besluiten om hiermee te stoppen.

 

Als organisator van de op 1 na grootste vogelbeurs van Europa in de EXPO te Assen realiseren wij ons dat dit gevolgen zal hebben voor onze organisatie. Wij verwachten 

dat er een forse toename zal zijn van belangstellenden voor onze beurs in de EXPO te Assen en wij zullen ons hier de komende tijd op voorbereiden. Onze doelstelling is daarbij dat door een eventuele groei van het aantal bezoekers en standhouders de kwaliteit en uitstraling van de beurs van Vogelweelde Meppel e.o. niet onder druk komt te staan. We zien het als een uitdaging om onder deze gewijzigde omstandigheden ons niveau te handhaven en waar mogelijk te verhogen.

 

Nadere berichtgeving volgt via onze website en/of via onze Facebook pagina. Eventuele vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het bestuur van Vogelweelde Meppel e.o.

 

TT hallen 3V

Onze halfjaarlijkse vogelmarkt, die gehouden wordt op de vierde zaterdag van maart en de vierde zaterdag van oktober, vindt plaats in de Expo Assen. Vlak naast het beroemde TT circuit. Rond dit gebouw is een ruim parkeerterrein aanwezig.

Parkeerbeleid Expo Assen: Parkeren kost € 3,-. U betaalt dit bij het verlaten van het terrein. Een uitrijkaart kunt u bij een speciale kassa kopen.

Adres van de Expo Assen:
De Haar 11
9405 TE  ASSEN

A28, Afslag 31a, Assen-Zuid
Tot ziens op de markt in Assen!

De standhouders hebben toegang tot de hal van 07:00 tot 09:00 uur. Voor het publiek is de markt toegankelijk van 09:30 to 14:00 uur. De entree bedraagt €5,- en kinderen tot 12 jaar gratis.

Plaatsreserveringen handelen wij bij voorkeur af via de knop reservering elders op deze site.

Hierbij de nieuwsbrief voor de markt van  27 oktober 2018

Mitteilungsblatt

Graag begroeten wij u allen weer op 27 oktober.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Vogelweelde Meppel eo

Alwin Smit

06-36594763