24 mei 2020 (update):

De volgende vogelmarkt is gepland voor 24 oktober. Of deze door kan gaan en in welke vorm kunnen we op dit moment niet aangeven. We zijn in overleg met de exploitant van de hal om te kijken welke aanpassingen eventueel nodig zijn, maar zijn bovenal afhankelijk van de mogelijkheden die er na 1 september komen voor evenementen. 

Tevens wordt op dit moment gebouwd aan een nieuwe website, waarbij ook de plaatsreservering geheel online afgehandeld kan worden, inclusief betalingen. Onderzocht wordt op welke wijze ook de verkoop van toegangskaarten via de website geregeld kan worden. Op die manier verminderen we de wachttijden bij de entree en spreiden we de drukte. 

Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

 

12 maart 2020: Vogelmarkt 28 maart gaat NIET door!

De vandaag afgekondigde maatregelen van de overheid in het kader van bestrijding van het Corona-virus hebben helaas ook tot gevolg dat de Vogelmarkt Vogelweelde van 28 maart a.s. in de EXPO Assen geen doorgang kan vinden. 

De markt wordt daarom geannuleerd. 

 

Mocht u een stand gereserveerd hebben, dan komt deze reservering  te vervallen.  Indien u het verschuldigde marktgeld reeds voldaan heeft, dan wordt dat bedrag zo spoedig mogelijk aan u teruggestort. 

In het oktober zullen we onze najaarsbeurs weer organiseren en we hopen natuurlijk dat we dan iedereen weer kunnen verwelkomen in Assen.

We zien u graag op 24 oktober!

Bestuur en marktcommissie Vogelweelde Meppel