De activiteiten van Vogelweelde kunnen niet zonder de inzet van de vele vrijwilligers binnen onze vereniging. Maar daarnaast is de steun van de “partners van Vogelweelde” ook erg belangrijk. Zij zorgen er mede voor dat er ruimte is om bijvoorbeeld de vogelmarkt te organiseren. 

Blij zijn we dat we 3 nieuwe partners hebben kunnen toevoegen, namelijk Finecto, Vogelpark Ruinen en Avis Cibum. 

Finecto is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van middelen die ongedierte bij huisdieren bestrijden, zoals parasieten, mijten en luizen. Deze middelen zijn voor 100% op natuurlijke basis gemaakt, van kruiden en etherische oliën. Er zijn gegarandeerd geen chemische stoffen aan toegevoegd. De middelen van Finecto zijn te verkrijgen bij de betere speciaalzaken of op de site van Finecto. 

Vogelpark Ruinen is een uniek dierenpark, vlak bij Meppel. Zoals de naam al zegt, vooral gericht op vogels. De collectie van Nederlandse weide- en waadvogels is uniek. Maar je vindt er ook bijzondere vogels zoals de sneeuwuil en het auerhoen. Het vogelpark wordt op bevlogen wijze geleid door Henk Dietz, tevens lid van onze vereniging. Op onze vogelmarkt is hij ook altijd aanwezig met een stand en kan dan veel informatie geven over zijn schitterende park.

Avis Cibum levert voedingssupplementen, speciaal voor Europese cultuurvogels en insecteneters. Als echte specialist kunt u hier terecht voor supplementen van hoge kwaliteit. Tevens worden kopnaalden, voedingslepels en voedingsspuiten aangeboden.