Update 11 maart 2020: Coronavirus: Vogelmarkt op 28 maart gaat gewoon door!

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus krijgen wij veel vragen over onze vogelmarkt van 28 maart a.s. in de EXPO in Assen.

Wij monitoren de situatie in samenspraak met de exploitant van de EXPO Hall uiteraard doorlopend. Hierbij worden alle aanwijzingen van de autoriteiten meegenomen en opgevolgd. Op dit moment is dat voldoende om de markt gewoon door te kunnen laten gaan. Er worden voorzorgsmaatregelen genomen in het kader van hygiëne, zoals wordt voorgeschreven.

Als de situatie zich wijzigt en dit wel gevolgen heeft voor de markt, zullen we dat op onze website bekendmaken. Tevens wordt het via Facebook gemeld. Like daarom onze Facebook pagina!

Mocht u een plaats voor de verkoop van vogels gereserveerd hebben of nog willen reserveren, kunt u de markgelden zoals gebruikelijk gewoon via de bank betalen. Indien de markt als gevolg van gewijzigde regelgeving alsnog geannuleerd moet worden, worden alle betaalde bedragen uiteraard teruggestort. Betaling aan de kassa is ook mogelijk, echter hiervoor wordt een toeslag van € 5,- berekend.

Tot slot nog in aanvulling hierop, vanaf deze markt zijn de openingstijden voor publiek gewijzigd. Publiek heeft al toegang vanaf 8.30.

We begroeten u graag op 28 maart in Assen!

Bestuur en marktcommissie Vogelweelde Meppel

Algemene informatie:

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN !!!!!

De standhouders hebben toegang tot de hal van 06:45 tot 08:15 uur. Voor het publiek is de markt toegankelijk van 08:30 tot 13:30 uur. De entree bedraagt €5,- en kinderen tot 12 jaar gratis.

TT hallen 3V

Onze halfjaarlijkse vogelmarkt, die gehouden wordt op de vierde zaterdag van maart en de vierde zaterdag van oktober, vindt plaats in de Expo Assen. Vlak naast het beroemde TT circuit. Rond dit gebouw is een ruim parkeerterrein aanwezig.

Parkeerbeleid Expo Assen: Parkeren kost € 3,-. U betaalt dit bij het verlaten van het terrein. Een uitrijkaart kunt u bij een speciale kassa kopen.

Adres van de Expo Assen:
De Haar 11
9405 TE  ASSEN

A28, Afslag 31a, Assen-Zuid
Tot ziens op de markt in Assen!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN !!!!!

De standhouders hebben toegang tot de hal van 06:45 tot 08:15 uur. Voor het publiek is de markt toegankelijk van 08:30 tot 13:30 uur. De entree bedraagt €5,- en kinderen tot 12 jaar gratis.

Plaatsreserveringen handelen wij bij voorkeur af via de knop reservering elders op deze site. Voor meer informatie over het reserveren van een plaats, zie hiervoor onze nieuwsbrief.

Klik hier voor de nieuwsbrief standhouders markt van 28 maart 2020

Mitteilungsblatt 28. Maerz 2020

Belangrijke mededeling over de huisvesting van vogels

Graag begroeten wij u allen weer op 28 maart 2020.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Vogelweelde Meppel eo

Alwin Smit

06-36594763